latest updates

 • Achat pointeur laser vert: http://www.laserpointeur.com/c-40_77_78.html Avec le faisceau laser angle du ventilateur vert et de haut niveau de la rectitude, les utilisateurs peuvent toujours obtenir la ligne de référence verte excellente qualité sur des surfaces ciblées. Voici un de ces pointeurs laser vert qui a rempli votre demande de puissance de sortie optimale. Il y a des moments que même nos lasers puissants supplémentaires ne sont pas en mesure de mettre suffisamment faisceau laser. Voulez-vous acheter laser vert maintenant?
  294 Views 0 reply
 • laserkopen
 • Koop sterke en goedkope 500mW groene laserpen: http://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9719.html Deze 500mW laserpennen zijn in de handel verkrijgbaar product. Ze zijn een populaire hulp bij het onderwijs, waardoor een tutor te markeren en lokaliseren exacte gebieden, beelden of woorden op de planken. Meestal tijdens de verwerking van de dot projectie werk, hebben gebruikers altijd geen beperking van het werken op afstand en hoogte, maar het verkrijgen van uiterst nauwkeurige dot meting zodra gebruikers vrij nauwkeurig hebben gemaakt projecteren richting in de praktijk. Dus de laserpen groen 500mW is een goede keuze.
  243 Views 0 reply
 • laserkopen
 • Koop laserpen 200mW: http://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9692.html De 200mW laserpen is een essentieel onderdeel van het dagelijks leven geworden. Ze zijn nu meer dan alleen de rode balken te zien in actiefilms, het beschermen van waardevolle voorwerpen, die schurken moeten hun lichaam rond verdraaien. Ze hebben veel gebruik van special effects in entertainment, om systemen op wapens en nog veel meer te richten. Als deze problemen optreden tijdens het landen of opstijgen, kunnen ze ernstige gevolgen hebben voor de veiligheid van alle passagiers aan boord te hebben. De 200mW groene laserpennen vormen de grootste risico, zoals het oog het meest gevoelig voor groen licht.
  251 Views 0 reply
 • laserkopen
 • Laserpen groen: http://www.laserkopen.com/c-40_77_78.html De grotere diameter laserpen groen altijd krijgt grotere ruimte voor warmte-emitterende stabilisatie. In continue dot generatie, haar duurzame aluminium legering body materiaal maakt altijd super prachtige thermische straling in werking. Menselijke ogen moet altijd perfect bescherming tegen krachtige groene laser straling en reflectie in dot projectie in industriële werk.
  360 Views 0 reply
 • laserkopen
 • Sterkste 2000mW groene laserpen: http://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9731.html Duidelijk zichtbaar met het groene laserstraal, dit soort 2000mW groene laserpen kan maken op de volledige routebeschrijving op elke targeting oppervlakken duidelijk en helder. Wanneer gebruikers straalrichting in industriële gebieden, kunnen gebruikers altijd de selectie van de vereiste lengte, de breedte en de targeting op afstand. Alleen als je een algemeen idee van deze technische gegevens, zullen gebruikers in staat zijn om correct raden van laser-graad te krijgen om zo de meest nauwkeurige tests macht. Tijdens het sms ' en snijproces, zal het project een duidelijk zichtbare rode referentielijn op gericht doeken. Het zal helpen werknemers om ervoor te gemakkelijk het snijden van kleding efficiënt en snel. Tijdens het doek snijden proces, de krachtige laserpen heeft gewoon geen beperking van targeting op afstand, maar het bieden van een duidelijk zichtbare laserstraal, nauwkeurig en precies. Bijvoorbeeld, de sterkste groene laserpen wordt erg vaak gebruikt in het snijden van textiel industrie.
  338 Views 0 reply
 • laserkopen
 • Laserpen kopen: http://www.laserkopen.com/ Hoewel mensen hebben vele manieren om macht tests op gerichte oppervlakken zoals lijn -, touw -, laser range finder of laser detector, enz., maar, zou er niets meer efficiëntie genoeg is dan een krachtige laserpen. Het keurt de meest compacte ontwerp, die niet alleen om aanpassing van de laser richting, werkende hoogte of de hoek, maar ook de meest efficiënte power tests in allerlei toepassingsgebieden.
  327 Views 0 reply

age: 24
member since: Jul 2, 2016

laserkopen's widget

0 following