Als je fan bent van Indiase keukens, zou je gewoon dol zijn op de verschillende soorten curries die in India verkrijgbaar zijn. In Indian Restaurant Ganesha hebben we een top 3 Indiase curry's samengesteld die je niet mag vergeten te proberen!

Soorten Indiase curry

Boter kip

Boterkip staat voor Indiaas eten over de hele wereld. Je vindt het bij de meeste Indiase restaurants op het menu. Het feloranje Punjabi gerecht is matig pittig en heeft een zeer dikke, romige jus. Meestal geserveerd met Nann, zal dit gerecht de smaakpapillen van de fijnproevers altijd prikkelen. Bezoek het best Indian restaurant in Amsterdam en geniet van authentieke boterkip wanneer je zin hebt om iets spannends te proeven.

kip tikka masala

Dit is nog een andere populaire Punjabi-keuken die door bijna elke fijnproever wordt gewaardeerd. Het gerecht bestaat uit gemarineerde stukjes kip gegrild in Tandoor en gemengd met dikke jus. De rokerige smaak van elk stukje kip smaakt hemels en trekt liefhebbers van alle leeftijden aan.

Goan Vis Curry

Goan Viscurry, ook bekend als viscurryrijst, is een hoofdgerecht in Goa en Oost-India. Het is ook een van de goedkoopste curry's die in deze regio's verkrijgbaar zijn. De smaak is pittig en kruidig ​​en smaakt licht zoetig. Ken je het meest opwindende deel van dit gerecht? Het is gemakkelijk te bereiden en heeft geen lange lijst met ingrediënten.

Om ons menu te zien Bezoek hier: https://bit.ly/2X6O8DN

klik hier om de officiële website te bezoeken: https://bit.ly/3t3izX6
 

comments (0)

6 more from adinalieshout